måndag 25 april 2011

Dag 6 - min dag
Klockan ringde 06.43 i morse, snoosade i tio minuter men sen pallade jag mig upp ur sängen :P In i badrummet för att sminka mig och sedan mata kissarna och gosa lite med dom innan det var dags att åka till jobbet vid 07.35.

Grillade lite kyckling, plockade varor och servade kunder i delikatessdisken och vips var klockan redan två och det var dags att stänga disken igen =) Sista jobbtimmen gick åt att plocka upp de sista Kpk backarna (kundförpackat kött) och fronta alla hyllor i charken.

Över bron igen tillbaka till fastlandet och Marcus och hans bror Andreas som är här och hälsar på. Blev att grilla lite igen med LångMartin och Thomas, fick lammfilé av Ronny som vi grillade, så gott! Efter grillningen gick vi upp till Martin en sväng och satt i solen på hans balkong. Efter lite velande bestämde vi oss för att åka och våldgästa Matz som verkade måttligt road av att vi kom :P Satt hemma hos honom ett tag men sen åkte vi in till Krögers och fortsatte kvällen där, blev en riktigt härlig kväll! =)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar