tisdag 31 maj 2011

Aaa ledig idag =) Ska tillbringa denna dagen på stan med mammi är det tänkt. Väntar på att hon ska komma hit och hämta upp mej snart =)

Nu är lägenheten såld! Och vi gick med VINST =D Känns verkligen hur skönt sm helst att det är ur världen. Att vi kan bli av med lånen på den och "bara" ha huslånet kvar =) Gött mos! Men ett litet bekymmer fick vi samtidigt som den såldes, dom som köpte den vill flytta in redan 1:a Augusti och vi får inte flytta till huset förrän vecka 37 (typ 12:e 13:e September) ! Mäklaren sa att vi kunde hyra hennes lägenhet men det känns ju sådär med katterna och så. Lite surt om dom skulle förstöra nåt för att dom inte är vana med att vara där. Så vi tror vi ska knöla in oss hemma hos mamma och pappa istället. Där har ju katterna varit förut så dom känenr igen sej lite iallafall. Ja vi får se hur det blir helt enkelt, har ju en liten stund på oss att bestämma oss iallafall =)

I söndags var det ju morsdag och det firade vi ju naturligtvis =) Åkte till Degerhamn på Öland och åt god mat på hotellet där med Mamma, pappa, Mathias, Emelie, Moa och Marcus =) Mysigt va det =) Sen åkte vi ner till Södra udden och fikade vid Långe Jan. Tyvärr var Moa lite kinkig så hon hade nog inte så kul men sen när vi kom hem igen och hon fick leka med sitt nya tält hon fått och såpbubblor blev allt genast mycket bättre! Lite bilder från dagen..

Emelie och Moa i matchande klänningar =)

Det var lite kallt så jag fick låna Moa´s filt :P

Mys med FarFar

Nähe nu vänta mamma på mig så det är bäst att jag går ut till henne! BTW bara 12 dagar kvar till Lelleveckan! =D

1 kommentar:

  1. Svar: Haha fan va fantastisk du är! Ska kolla upp det genast! Tack! 

    SvaraRadera