tisdag 24 maj 2011

Tjo! Här händer det grejer... =) Viktoria från smålandsvillan ringde mig idag och vi bokade byggmöte med kommunen så vi äntligen kan börja bygga! Kul att det äntligen händer någonting =) Så den 8:e ska vi till Mörbylånga på möte och hon trodde att dom skulle vara igång med grunden till huset redan den 9:e =) Spännande spännande!

I lördags var det bröllop! En jobbarkompis bror skulle gifta sig och jag lovade att hjälpa till med diverse saker =) Bröllopet hölls på Borgholms slottsruin och bättre dag än i lördags kunde dom inte fått! Strålande solsken och jätte skön temperatur =) Bröllopet var jättefint uppe i ett av tornen på slottet och festen hölls i en av salarna vid borggården. Det enda som var jobbigt var att det var mycket spring över borggården och i trappor men det fick man ta :P Lite motion är ju bra har jag hört :P Skjutsade hem bröllopsparet vid tolv tiden då dom skulle upp tidigt för att åka på bröllopsresa men det gjorde inte mej så mycket, var ganska trött i både fötter, ben och huvud då :P Hann tyvärr inte ta några bilder mer än när dom var på borggården och tände komloyer i form av hjärtan som flög iväg, jätte mysigt!

Igår var det visning på lägenheten och jag och Marcus var lediga. Städade iordning i lägenheten och la ut alla kattgrejer i bilen och sen åkte vi till Maxi så Marcus kunde handla tills han skulle börja jobba. Åkte förbi Ming på tillbaka vägen och köpte med oss en buffé mat hem, mumsigt! =) När det var dags för visning tog vi katterna och gick upp till Martins lägenhet som vi fick låna under tiden. Stod i trapphuset och kollade på folket som kikade på vår lägenhet, nyfiken i en strut ni vet :P Men det verkade som om visningen hade gått bra iallafall, hörde inte något från mäklaren i går men jag sprang på henne idag på Malkars och då sa hon att det hade gått bra och att budgivningen var igång =) Så nu är det bara att vänta.. =) Resten av dagen blev lugn igår, skulle upp och jobba idag så jag gick och la mig ganska tidigt. Var på massage idag efter jobbet, så skönt! Bytte tid med en jobbarkompis som inte kunde gå på sin tid men det gjorde ju inte mej nåt =) Träffade Hanna efter massagen för en snabbfika och en tur på Baronen, alltid kul att ses även om det inte blir så ofta som man önskar! Nu i kväll blir det nog tv:n som hägrar, är ju Desperate Houswifes vid nio :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar