lördag 24 april 2010

Nu tror jag att jag har betsämt mej hur bloggen ska se ut.. ett tag iallafall :P
Ledig helg igen, blev tre på raken nu bara för jag tog ledig förra helgen för Marcus fest.. Fattar inte att det redan har gått en vecka! Tiden går så sjukt fort.. Idag har jag städat lite här hemma medan Marcus hjälpte Percy att köra hö i Nybro. Sen kom Evelina hit och jag hjälpte henne med håret inför bröllopet hon skulle på idag.. jag blev nöjd med resultatet iallafall och jag hoppas hon bled det också.. hon sa det iallafall :P Sen vid ett tiden kom mamma, pappa och Danton hit för att hjälpa mig plantera lite växter i vår "trädgård" och det blev riktigt bra! Satte två lite större buskar och sen små blommor under och så lite sten. Fick lampor att ha där ute när jag fyllde år så dom fick också vara med =) Vad tycks?

Ska ta lite bilder sen när det är mörkare så lamporna syns också =) Känns som om man har fått lite blodad tand för nu vill jag göra mer saker i våran trädgård =) Ska få jordgubbsplantor av mamma sen som jag ska ha någonstans och så funderar jag på om vi ska plantera lite tomater kanske? Ja vi får se hur vi gör, Marcus var ju inte så pigg på att göra denna rabatten så jag får väl bearbeta honom lite så han FÖRSTÅR vad som måste göras :P

Ikväll vet vi inte vad som händer än, Marcus ligger och vilar så vi får se hur han känner sig senare.. Hade varit kul att hitta på någonting men samtidigt är vi båda ganska trötta..ja ja det visar ju sig sen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar