söndag 27 juni 2010

Söndagsångest!!! Känner verkligen inte för att jobba i morron, vill ha mera semester!! Som tur är så ska vi ju på Sonisphere i augusti så då har vi en vecka till att njuta av. Har inte riktigt bestämt oss än när vi ska ha dom resterande två veckorna men det är ju sånt som märks sen =) Är ju alltid skönt att vara lite ledig till jul så vi får se =)

Midsommar har varit kanon! Super väder och goa människor arr umgås med, hade inte kunnat bli så mycket bättre =) Åkte till Bredsättra i fredags hyffsat tidigt, svårt att veta hur mycket trafik det är så vi ville vara ute i god tid för en gångs skull :P Började förbereda maten när vi kom fram, så mycket mat på en midsommarafton har jag nog aldrig haft innan!
Sill, potatis, janson, köttbullar, prinskorv, lax, potatisgratäng, sallad, grillat, jordgubbar och vaniljglass =) Massa mums =) Festen pågick inpå småtimmarna men jag och Marcus har åkt på dunderförkylning båda två så vi kröp till sängs vid ett tiden, men dom andra fortsatte (i förtältet utanför vår husvagn :P ) Men kul var det som sagt =) På lördagen åkte vi hemåt vid ett tiden, skulle hem till kissarna ju. Fast vi fastnade hemma hos mamma och pappa ett tag först :P Cyklade hem till Matz en sväng på kvällen fast det var så varmt hemma hos honom så vi fortsatte in till Larmtorget och Krögers. Blev en Strawberry Daiquri där, mumma! =)Har varit i Kalmar sundsparken idag med Jonas och Tess och solat lite och spelat kubb, trevligt trevligt =) Nu i eftermiddag har vi inte gjort någonting, fick bli en pizza för vi orkade inte laga någon mat i värmen :P

Nähe lite tv nu och sen upp i morron vid 4.45... hua :S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar