fredag 30 juli 2010

Har varit hemma från jobbet idag också, var inte lika illa idag men det var inte bra =( För att inte tänka på att det gjorde ont städade jag lite här hemma i morse, var skönt att ha något att göra och inte bara bli sittandes och tycka synd om sig själv :P Blev en tur till Nybro också för att hälsa på Mathias, Emelie och Moa =) Det är helt sjukt vad lillan växer och utvecklas fort! Hon har alltid lärt sig något nytt när man hälsar på henne =) Tycker det är rätt häftigt att allt bara kan fungera som det gör! Hon kan redan stå om man håller lite i händerna och så börjar hon få tänder.. är inte det ganska tidigt för en 4 månaders bebis? Blev en tur till Lindö på kvällen också, dom har sin husvagn uppställd där så det är där dom tillbringar sina helger =)
I morron blir det bio med hjärtat. Ska se "Trollkarlens lärling" har ingen aning om det är nåt att ha men den verkar ju bra på trailen iallafall =) Är samma regissör som gjorde Pirates of the Caribbean och dom filmerna var ju bra =)

Börjar bli lite nyfiken på vilka ni är som läser min blogg, inte för att jag har jättehög statistik, men det är ändå så pass många att jag vill veta =) Ni får jätte gärna lämna en kommentar eller bara skriva vilka ni är, ni har kanske själva en blogg? Kom igen nu.. :P

Nu blir det lite tv tittande här innan jag ska hämta Marcus på Cold speed.. Han ska ställa lastbilen där så han slipper köra till Nybro i kväll, han ska ändå ha samma bil på söndag när han jobbar så då slipper han två vändor till Nybban iallafall =) Hoppas ni alla får en underbar helg vad ni nu ska hitta på i regnvädret :P

xoxo

3 kommentarer:

  1. Moa i bumbon - kan inte bli fel! :D hehe /Natalie

    SvaraRadera
  2. Kul att få se lilla Moa nu när hon växer så fort.Jättefina bilder som du har tagit.Nu får vi hoppas att det magonda håller sej borta ifortsättningen och att ni får en skön semestervecka. Kram Ma.

    SvaraRadera
  3. Näe bumbon verkar väldigt poppis! =)

    SvaraRadera