torsdag 12 augusti 2010

Borta bra men hemma bäst =) Har haft det jätte skönt i Stockholm trots stört regn och uteblivna aktiviteter, var ju tänkt att vi skulle gå på både grönan och skansen men det blev inte av nåt av det. Får ta det nästa gång istället =) I torsdags när vi kom upp blev det inte många knop gjorda, satte oss framför tv:n men insåg att det var lika bra att gå och lägga sej så vi skulle orka med resterande dagar =) På fredagen hade Marcus ringt på en hoj som vi åkte och kollade på, kändes som om han redan hade bestämt sej för att köpa den innan vi kom dit faktiskt :P Så 25 000:- fattigare men en hoj rikare åkte vi hem till Andreas igen =)


Sen var det Sonisphere preparty så då åkte vi in till kungsträdgården och kollade på lite band, käkade god mat och strosade runt i staden. Var tvungen att inhandla ett par nya skor, fick skoskav trots massa plåster =( Men nya skor är ju alltid roligt så det gjorde mej inget :P Blev lite tacos och film när vi kom hem därifrån, skönt med en lugn "hemma"kväll =)

På lördagen var det äntligen dags! Gick hem till Andreas kompisar Amanda och Erik vid 12-tiden och därifrån tog vi sedan en taxi hem till Fredrik och Maria. Blev sittandes där ett tag och förfestade lite innan det var dags att åka vidare till Stora skuggan och Sonisphere! Smarta som vi är hade vi köpt regnponchos och dom behövdes vill jag lova! Från det att vi kliver ur taxin öser regnet ner och det kommer bara mer och mer hela tiden. Tänk er en gräsplätt med 47000 åskådare och ös regn.. det är inte en fin gräsplätt efter ett tag, snarare lervälling överallt! Hade lera upp till knäna när vi kom hem därifrån och det luktade inte gott vill jag lova :S Men trots regn och lera hade vi en riktigt rolig kväll och det var grymt att få se Mötley Crüe igen! Och Maiden också givetvis men det var ju Mötley jag var där för =)
Dagen efter upptäcker jag att min mobil beter sig lite konstigt, stänger av den för att sen starta upp den igen och då funkar bara knapparna 2,5,8,0.. hmm den tålde tydligen inte så mycket fukt.. Så det fick bli att leta ny telefon också, kollade runt lite på blocket först men där vet man ju inte riktigt vad det är man köper så det fick bli en tur ut till OnOff på måndagen och införskaffa sig en ny. Blev en X10mini som jag än sålänge är mycket nöjd med! (Har äntligen lyckades ladda hem ett program så det går att skicka filer med bluetooth, tycker det borde finnas i när man köper en ny telefon?)

Åkte hemåt hyffsat tidigt på tisdagen, Andreas jobbade ändå och så är det skönt att komma hem och få lite kväll =) Marcus körde hojen och jag följde efter med bilen till Tumba, där stannade vi och åt och väntade på en av hans jobbarkompisar som skulle ta hojen på lastbilen hem till Kalmar Marcus var inte så sugen på att köra hoj hela vägen hem :P
Blev en lugn hemmakväll när vi kom hem och igår blev det en tur till Nybro för att hälsa på Marcus pappa och Mia =) I eftermiddag ska vi åka till Karlskrona med Simon och Evelina för att gå på Sailet och kolla på Royal Republic =) Ska bli jätte kul! =D
Blev visst ett långt inlägg det här men det blir ju så när man inte har skrivit på ett tag :P
xoxo

2 kommentarer:

  1. hejsan!
    Fin blogg!
    Såg att du hade lagt till min blogg! gullig du e! ska länka till din med!
    Ha de toppen.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Hittade din blogg på Maria Bodin´s sida och tyckte du gjorde så fina tårtor som jag ville se mer av =)Tycker också det är urkul att baka men har inte vågat ta steget längre än att baka till släkt och vänner än.. kanske blir modig någongång och vågar :P Ha det bra =)

    SvaraRadera