söndag 28 november 2010

Trevlig första advent allesammans!

Har adventsstökat här hela morgonen men nu är vi så gott som klara =) Tänk vad lite röda detaljer kan göra i ett rum! Det blir verkligen en helt annan känsla här hemma =)
Bakade lussekatter och mjukpepparkaka med Marcus, Jimmy och Erik igår kväll, blev sååå gott! Och så lite glögg till det, en riktig julmys kväll =)

Var på Ikea med mamma och pappa igår på eftermiddagen och åt julbord, första för iår! Var faktiskt helt okej, över förväntan! Enda som var sådär om man nu ska klaga var jansonen som var lite blaskig. Tacka vet jag den vi gör själva =)

Har faktiskt öppnat delikatessdisken nu, trott eller ej :P Öppnade i fredags och det var allmänt rörigt men det gick hyffsat bra, lite fel delar till skärmaskinerna och annat smått och gått men sånt får man väl räkna med :P Tar nog ett tag innan man kommer in i det men så är det ju med allt nytt man ska ta sej till.

Ikväll ska jag och Marcus fira vår 1:åriga förlovningsdag! Känns som om det var typ 2 månader sen vi var nere i kalmarsundsparken och bytte ringar, tiden går så fort! Blir lite matlagning och bara njuta av varandras sällskap i vår nu mera juliga lägenhet =)

I morron väntas det jobb vid 10-18 och inventering efteråt, suck! Det är sååå drygt att gå där och räkna varor och knappra in siffror hela kvällen, det känns som ett evighets jobb som aldrig aldrig tar slut =( Som tur är så är vi ju ganska många så förhoppningsvis är vi färdiga till 22, 23 nångång..

Nähe nu ska vi nog börja med maten och tända lite ljus och bara mysa hela kvällen lång! Ha en fortsatt bra kväll =)
xoxo

1 kommentar:

  1. Grattis på er 1-åriga förlovningsdag.Mys vidare i er julpyntade lägenhet.

    SvaraRadera