torsdag 27 januari 2011

Oj Oj Oj vad mycket det är som snurrar i huvudet nu, var ju hos mäklaren igår och det satte igång tankarna rejält kan jag säga.. Är så himla mycket man ska tänka på som vi inte ens har funderat över innan! Tur att det inte är någon brådska med att bygga iallafall :P Men största grejen som vi verkligen behöver bestämma oss för först är ju VAR vi vill bo någonstans.. Dom hade tomter lite här och där men på vissa av dom fick man inte bygga ett sånt hus vi vill ha =( Så det får bli att kika runt lite för att försöka hitta där vi vill bygga =)

Fast innan mötet åkte jag till IKEA för att träffa Malin och en kompis till henne, sen ringde brorsan också och så kom han dit med Moa och vi fikade lite =) Efter det hem till Marcus och sen in till Myresjöhus!

Blev en tur till Ming för att käka lite kinamat efter mötet, gott! =) Gick på stan en sväng och kikade lite men det finns ju inte något kul i denna staden längre =( Så vi åkte hem igen och kollade på lite film, fick bli Harry Potter i kväll också så nu har vi sett alla 7 och väntar på den sista på bio =)

Glömde lägga upp bild på sminkningen från i lördags i förra inlägget ju, tyckte det blev riktigt snyggt!


Nu blir det strax jobb, 13-19.30 hoppas det är lite mer att göra idag så tiden går fort!

Så här fin är jag på jobbet numera :P

xoxo

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du är riktigt fin i dina nya kläder.Kram Ma.

    SvaraRadera
  2. svar: Tack :)
    Köpte dem i en affär som heter chilli!Samma affär som vi beställde vår soffa i :)
    Kul att du gillar bloggen:)

    SvaraRadera